Få fordel af gennemprøvede forretningsprocesser med BRND SaaS
Komplet udviklings- og udrulningsmiljø i skyen

Velkommen til vores forretningsplatform

Din nøgle til effektiv drift og brugerengagement

Vores innovative forretningsplatform er meget mere end blot et bookingsystem. Den repræsenterer en ny æra af avanceret digitalisering, hvor vi har skabt et dynamisk værktøj til at transformere din hverdag. Med fokus på effektivitet, brugervenlighed og bæredygtighed kombinerer vores forretningsplatform forskellige nøgleelementer, såsom bookingsystemer, salgsværktøj, markedsføringsværktøj, facility management, tilskudsadministration, CMS, app og integrationer, for at opfylde dine specifikke behov.

Innovative løsninger, skræddersyet til dig: Tag kontrol over fremtiden med vores forretningsplatform, der går ud over standardløsninger. Vores ambitiøse tilgang gør det muligt at tilgodese foreninger, borgere og faciliteter inden for kultur- og fritidssektoren i én fælles platform. Digitaliseringen af dette område behøver ikke være besværlig, og vi har skabt en løsning, der håndterer kompleksiteten og gør det let at samle og koordinere forskellige interessenter og systemer.

Professionel løsning til kommercielle Idrætsanlæg: Med vores løsning får du et system, der understøtter de kommercielle aktiviteter i moderne idrætsanlæg. Systemet forenkler og effektiviserer udlejning af lokaler, baner og udenomsarealer. Med Facility Management delen har du total kontrol over alt, inklusive adgangskontrol, persontælling, styring af lys og varme for en bæredygtig forretning. Infoskærme giver mulighed for at give besøgende fyldig information og markedsføre hele anlæg.

Kultur- og Fritid brancheløsninger: Som tidligere nævnt er vores forretningsplatform også skræddersyet til brancheløsninger. For Kultur- og Fritid sætter vi en ny standard for et fagsystem, der integrerer foreninger, borgere og faciliteter på en ambitiøs måde. Vores løsning adresserer udfordringerne ved digitaliseringen af dette område og gør det muligt at optimere brugen af haller og baner i kommunerne.

BRND løsning - Folkeoplysningsloven i fokus: Med BRND Løsning får kommunen et dedikeret system, der fokuserer på at opfylde kravene i Folkeoplysningsloven. Samtidig får kommunen adgang til flere andre systemer, der er tilpasset foreninger, idrætsanlæg, huse og haller. Alle disse systemer fungerer sammen eller separat og er designet til enkelhed, effektivitet og brugervenlighed. Vores værktøjer styrker foreningerne, gør dem uafhængige af kommunen og involverer borgerne aktivt.

Komplet administration til Huse og Haller:

  • Effektiv håndtering af bookinger og ressourcer
  • Integration af Ledigetider.dk for optimal udnyttelse af faciliteter

Foreningsadministration i topklasse:

  • Enkel og effektiv styring af medlemskaber og aktiviteter
  • Værktøjer til bæredygtig forretningsdrift for foreningerne

Håndtering af tilskud og børneattester:

  • Automatiseret system til at håndtere tilskudsprocesser
  • Sikker og pålidelig administration af børneattester

Innovativt kommunikationsmodul:

  • Integration af avanceret kommunikationsmodul til e-mails og beskeder
  • Aktiv inddragelse af borgerne gennem informativ kommunikation

Effektivt ordresystem:

  • Håndtering af eventuelle gebyrer og administrative opgaver
  • Skræddersyet system til at sikre smidig drift


Vores forretningsplatform er ikke bare en løsning – den er nøglen til en smartere, mere effektiv og fuldt integreret tilgang til dine behov. Så gå ikke glip af chancen for at forme fremtiden med BRND!

Se også vores løsninger til booking af faciliteter
Stærke værktøjer, der understøtter alle arbejdsgange fra opsætning til fakturering

Vidste du, at der findes gratis medlemssystemer? Og der findes kommuner, som tilbyder gratis licenser til deres foreninger.

BRND's digitale foreningsrådgiver guider dig, så du kan vælge det rette system til din forening. For de gode grunde står kø.

Udover at du gør det lettere at blive medlem, så letter det administrationen for foreningens frivillige og vigtigt, det bliver nemmere at håndtere Persondataforordningen (GDPR).

Har du spørgsmål?

Udfyld formularen nedenfor, så kontakter vi dig hurtigst muligt!

Your message has been sent. Thank you for your inquiry!
There was an error sending your message. Try again.
Receiver email not found
Del på sociale medier...
Del på sociale medier...