WÆRKET HAR OGSÅ FÅET SKOLEMAD PÅ MENUEN

Med skolemad står Wærkets kommercielle tiltag stærkere.

Gennem et år har Skolemad været på skemaet hos Wærket som en tilføjelse til de øvrige tilbud, som idrætscentret udbyder til borgerne i kommunen og byens turister.

Jesper Vinther Fruergaard er centerchef for idrætscentret Wærket, der ligger i Thyborøn i Lemvig Kommune. Wærket har både haller og baner til alle former for sportsgrene, et helt nyt vandkulturhus samt arrangementer og events. Og selvom Wærket allerede er selvejende og har mange andre tiltag end de klassiske, så havde de et stort problem.

Jesper Vinther Fruergaard skulle bruge et system, som kunne favne bredt og være innovativt, så det ikke stoppede den proces, som det hele går ud på: Wærket skulle være mere kommercielt for ikke at rende i problemer uden for sæson.

 ”Det er jo ingen hemmelighed, at der i byer som Thyborøn bliver færre og færre børn og unge. Vores vigtigste kunder er skoler og foreninger, og hvis vi også skal kunne servicere dem om 10 år, skal vores center trække fornuftigt på alle vores ressourcer,” siger Jesper Vinther  Fruergaard, der uddyber med, at hvis antallet af børn i kommunen falder, gør tilskuddet fra kommunen det også. Det er vigtigt for ham, at borgerne får øjnene op for centret og bruger det aktivt. Derfor må centret favne de kommercielle krav, som folk stiller til steder som Wærket, og her var Skolemad en god tilføjelse.

 

Download BRND NEWS og læs hele artiklen.

Seneste nyheder

NYT BOOKING- OG TILSKUDSSYSTEM SKAL SIKRE DEN HØJE KUNDE- OG MEDARBEJDERTILFREDSHED

I samarbejdet med Odense Kommune er BRND ikke blot på hjemmebane, fordi de er lokale.

Læs mere

VISIONEN OM AT VÆRE VERDENS MEST FYSISK AKTIVE LAND

Verdens mest fysisk aktive land i 2030 Grønland samarbejder på fælles platform.

Læs mere

WÆRKET HAR OGSÅ FÅET SKOLEMAD PÅ MENUEN

Et idrætsanlæg kan meget mere end at tilbyde lokaler. Med skolemadsordningen er der nu også mulighed for at styrke den kommercielle del - blot ved at udnytte de ressourcer, der allerede er til rådighed.

Læs mere

HUSE, HALLER OG FORENINGER I KØGE ARBEJDER SAMMEN

Én løsning, hvor alle kan tale sammen og arbejde sammen på tværs af institutioner og platforme.

Læs mere