SOFTWARE OG HARDWARE I ÉN SAMLET LØSNING

Med vores unikke hardware, som alle kan kobles til softwaren, styrker vi synlighed og tilgængelighed endnu mere.

Én løsning, hvor alle kan tale sammen og arbejde sammen på tværs af institutioner og platforme, på tværs af fagområder og daglige opgaver og på tværs af software og hardware – det er dét, vi brænder for. Når det skal være let at være forening, let at være frivillig og let at være en kommune, som styrker sine borgers aktive interesser, kræver det samarbejde.

2020 har på trods af corona været et godt år for os. Vi har fået mange nye samarbejder, og vi er vokset, så vi nu er hele 36 kollegaer i BRND – og vi glæder os til at have mindst lige så meget fart på i 2021. Hvis der er noget, som vi virkelig er  blevet bekræftet i det seneste år,  så er det, at bookingsystemer skal udvikles sammen med dem, der skal bruge systemet – det er vores tilgang. Vi lytter og samarbejder, så vi ved at kombinere vores viden og vores kunders erfaringer får de bedste resultater og bygger  løsningen sammen. Det er det, som gør BRND anderledes.

Det sidste års tid har vi særligt arbejdet på at udvikle nye og flere hardware-løsninger, som alle kan kobles til vores software-system. Det betyder, at vi nu også tilbyder fx adgangsmøller, optælling via kameraovervågning, check-in-løsninger, infoskærme, scannere og meget mere. 

 

Download BRND NEWS og læs hele artiklen.

Seneste nyheder

NYT BOOKING- OG TILSKUDSSYSTEM SKAL SIKRE DEN HØJE KUNDE- OG MEDARBEJDERTILFREDSHED

I samarbejdet med Odense Kommune er BRND ikke blot på hjemmebane, fordi de er lokale.

Læs mere

VISIONEN OM AT VÆRE VERDENS MEST FYSISK AKTIVE LAND

Verdens mest fysisk aktive land i 2030 Grønland samarbejder på fælles platform.

Læs mere

WÆRKET HAR OGSÅ FÅET SKOLEMAD PÅ MENUEN

Et idrætsanlæg kan meget mere end at tilbyde lokaler. Med skolemadsordningen er der nu også mulighed for at styrke den kommercielle del - blot ved at udnytte de ressourcer, der allerede er til rådighed.

Læs mere

HUSE, HALLER OG FORENINGER I KØGE ARBEJDER SAMMEN

Én løsning, hvor alle kan tale sammen og arbejde sammen på tværs af institutioner og platforme.

Læs mere