NYT BOOKING- OG TILSKUDSSYSTEM SKAL SIKRE DEN HØJE KUNDE- OG MEDARBEJDERTILFREDSHED

PRESSEMEDDELELSE

I samarbejdet med Odense Kommune er BRND ikke blot på hjemmebane, fordi de er lokale – også fordi samarbejdet kredser om booking- og tilskudssystemer, hvor BRND i den grad er meget stærke spillere. Med BRND-løsningen tager Odense Kommune endnu et skridt i deres digitale udvikling med et brugervenligt og intuitivt system. 

”Vi har tårnhøje forventninger til samarbejdet, og det har ikke været nogen hemmelighed,” fortæller Rune Bille, chef for Fritid og Folkeoplysning hos Odense Kommune. ”Vi tror på, at BRND performer på alle de parametre, der har været en del af vores tilbudsindhentning, og hvor BRND blev valgt blandt tre meget kvalificerede kandidater.” 

En kommune med et stort erfaringsgrundlag 

Gennem 20 år har Odense Kommune arbejdet med en digital løsning til deres tilskudssystemer og er en af de første kommuner, som påbegyndte digitaliseringen af tilskudsordningen. ”Der findes ingen plug-and-play-løsning på det her område, da hver kommune arbejder med det på sin egen måde,” forklarer Rune Bille og uddyber: ”Det er ikke muligt at købe et system, der er færdigt og perfekt fra dag et, og den udfordring kender mange kommuner”.

Odense Kommunes mange års erfaring har gjort dem skarpere på deres egne krav til systemet. Særligt har kommunen haft øje for, at de ønsker et system, der er intuitivt, fleksibelt og funktionelt. Tid er især en væsentlig detalje – både den tid, det tager at arbejde i systemet, men også at det er muligt at lave justeringer og opdateringer af systemet inden for en overskuelig tidsramme. ”Jeg ser det som et udviklingssamarbejde, hvor vi dag for dag bliver en smule bedre,” siger Rune Bille.

Udvikling med kunde- og medarbejdertilfredshed i fokus

Også hos BRND er forventningerne store. ”Odense Kommune har en klart defineret køreplan, som vi følger nøje,” fortæller Christian Gram Bredskov, CEO hos BRND. ”Og så er det jo lige uden for døren, så vi glæder os rigtig meget til at udvikle os sammen med brugerne af vores løsninger,” fortsætter han og fortæller, at Odense Kommune får mulighed for at præge udviklingen med deres ønsker og krav. Han er desuden sikker på, at den udvikling også vil gavne de andre kommuner, som i forvejen bruger BRND’s systemer. ”Vi bygger altid vores løsninger i tæt samarbejde med brugerne, og med 35 medarbejdere kan vi hurtigt levere nye og spændende funktioner – og så bliver det let for os lige at køre hen til foreningen eller idrætsanlægget, når behovet er der.”

Odense Kommune inviterede forud for tilbudsindhentningen brugerne af systemet til dialog om deres syn på udfordringer og ønsker til en funktionel og fleksibel platform. Et vigtigt punkt har været brugervenligheden, fortæller Rune Bille: ”Det skal være helt logisk, og så skal man trykke så få gange som muligt – og ikke vente tre sekunder på, at der sker noget. Det er vigtigt.”

Håbet er, at brugerne, som består af en stor del af de 70.000 idrætsaktive mennesker i Odense, bliver glade for systemet, og at de kan bruge det som et værktøj. Samtidig ønsker Rune Bille, at det bliver lettere for medarbejderne at arbejde i systemet, og at det kan tage noget af arbejdspresset, så der bliver mere tid til andre opgaver. ”Kunde- og medarbejdertilfredshed er de to største parameter, jeg måler samarbejdet på,” siger han.

Hurtig og fleksibel sparringspartner

Rune Bille har tillid til, at BRND kan levere på de to punkter. Systemet skal både håndtere bookingdelen, som brugerne benytter til at booke tider og tilføje ændringer mm., samt dokumenthåndtering af alt fra regnskaber til opbevaring af referater fra foreningerne og udbetaling af tilskud.

”Vi ønskede os en samarbejdspartner, der ville udvikle sig sammen med os og samtidig være en sparringspartner, når vi vender nye idéer,” fortæller han og fortsætter: ”Vi havde en god fornemmelse af BRND, som leverede et samlet godt bud på flere parametre. De var i skarp konkurrence, men vi har store forventninger til, at BRND kan løfte opgaven fuldt ud”.

Hos BRND glæder Christian Gram Bredskov og resten af teamet sig til samarbejdet: ”Det er en stor tillid, de viser os, og det bliver spændende at være en del af udviklingen, hvor vi også ser frem til at dele idéer, nye vinkler og værktøjer,” fortæller han. ”Vi skal gøre, hvad vi kan for at spare tid og gøre hverdagen sjovere. Vores platform giver mulighed for at engagere og involvere forvaltning, selvejende foreninger og borgere i én løsning – og det er langt mere dynamisk.” 

Seneste nyheder

NYT BOOKING- OG TILSKUDSSYSTEM SKAL SIKRE DEN HØJE KUNDE- OG MEDARBEJDERTILFREDSHED

I samarbejdet med Odense Kommune er BRND ikke blot på hjemmebane, fordi de er lokale.

Læs mere

VISIONEN OM AT VÆRE VERDENS MEST FYSISK AKTIVE LAND

Verdens mest fysisk aktive land i 2030 Grønland samarbejder på fælles platform.

Læs mere

WÆRKET HAR OGSÅ FÅET SKOLEMAD PÅ MENUEN

Et idrætsanlæg kan meget mere end at tilbyde lokaler. Med skolemadsordningen er der nu også mulighed for at styrke den kommercielle del - blot ved at udnytte de ressourcer, der allerede er til rådighed.

Læs mere

HUSE, HALLER OG FORENINGER I KØGE ARBEJDER SAMMEN

Én løsning, hvor alle kan tale sammen og arbejde sammen på tværs af institutioner og platforme.

Læs mere