VELKOMMEN TIL ÅRETS FØRSTE NUMMER AF BRND NEWS

Vi håber, at du bliver inspireret af vores mange artikler.

Vi har glædet os længe til at byde dig velkommen til vores nye nyhedsbrev, og her er det! Vi håber, at du bliver inspireret af vores mange artikler. Vi har fingeren på pulsen og vil gøre alt for at bringe dig nyheder fra en digital branche i rivende udvikling.

Lige nu oplever vi, at der er utroligt mange af vores kunder, som arbejder på kryds og tværs af faggrupper, når vores system skal integreres. Det er fantastisk at se, hvor meget værdi det giver alle parter, og det taler lige ind i det, som vi står for – nemlig samarbejde.

Det giver en unik energi, og så kan vi mærke, at vi arbejder med nogen, der bare brænder for at skabe forandringer. Her kan vi især nævne Esbjerg Kommune som et fremragende eksempel på at bruge samskabelsesmetoden i deres arbejde, hvor kommunen har rakt en hånd ud til foreningerne og de selvejende institutioner, så alle kan være med til bords. Det er en genial opskrift på at finde frem til en komplet og færdig løsning, hvor alles behov er dækket.

I denne udgave af BRND NEWS har vi derfor valgt at have tema om samskabelse, og på de følgende sider kan du læse om, hvordan de internt  arbejder sammen i både Esbjerg Kommune, de selvejende institutioner i Køge og Grønlands Idrætsforbund for at gøre det lettere at være forening.

Rigtig god læselyst!

Download BRND NEWS som PDF

BRND NEWS udkommer 4 gange årligt. Vi sætter fokus på aktuelle cases og fremtidige projekter.