BRND er gået i land i Grønland!

Sermersooq Kommune i Grønland får nu det rette system til digitalisering og bookingløsning

Sermersooq Kommune har gennem det sidste års tid afsøgt markedet for bookingløsninger og digitalisering af Folkeoplysningsloven. Folkeoplysningsloven forpligter kommunerne til at stille lokaler og sportsbaner til rådighed for folkeoplysende foreninger, tillige med at yde tilskud til foreningernes aktiviteter. BRND’s løsning var den rigtige.

 

Det havde længe været på programmet i Sermersooq Kommune at få et digitalt system, der kunne samle alle foreninger og selvejede haller i ét system, der både kunne skabe overblik for borgerne og administrationen samt en bookingløsning, der fungerede for alle parter. Men det har været en omstændig proces:

 

”Vi har længe ledt efter et system, der kunne det hele, men mange systemer viste sig kun at kunne én ting, og så skulle vi til at finde andre systemer at supplere med,” fortæller fagchef Frederik Lundblad. Løsningen blev BRND, som både indeholder Absalon X med foreningsregister, bookingsystem og tilskudssystem, aktivportalen, der viser kommunens foreninger, aktiviteter, huse og haller, Ledigetider.dk, hvor borgerne har mulighed for at booke ledige tider, samt infoskærme – alt i alt et system, der rummer alle løsninger samlet.

 

For Sermersooq Kommune var én bestemt faktor yderligere i spil: sproget. Systemet skulle kunne oversættes til grønlandsk, da Grønland har en politik om, at offentlige systemer skal være på både dansk og grønlandsk. Denne problematik kunne BRND også løse:

 

”Jeg var ret overrasket over både systemets kunnen, men også at vores krav om sprog blev tilgodeset af BRND,” siger Frederik Lundblad, som uddyber med, at forventningerne til BRND-løsningen er høje. Det har været et mål at have alt samlet ét sted, at kommunen blev mere tilgængelig for borgerne – og yderligere at være åbne om, hvordan kommunens midler bliver fordelt.

 

Seneste nyheder

NYT BOOKING- OG TILSKUDSSYSTEM SKAL SIKRE DEN HØJE KUNDE- OG MEDARBEJDERTILFREDSHED

I samarbejdet med Odense Kommune er BRND ikke blot på hjemmebane, fordi de er lokale.

Læs mere

VISIONEN OM AT VÆRE VERDENS MEST FYSISK AKTIVE LAND

Verdens mest fysisk aktive land i 2030 Grønland samarbejder på fælles platform.

Læs mere

WÆRKET HAR OGSÅ FÅET SKOLEMAD PÅ MENUEN

Et idrætsanlæg kan meget mere end at tilbyde lokaler. Med skolemadsordningen er der nu også mulighed for at styrke den kommercielle del - blot ved at udnytte de ressourcer, der allerede er til rådighed.

Læs mere

HUSE, HALLER OG FORENINGER I KØGE ARBEJDER SAMMEN

Én løsning, hvor alle kan tale sammen og arbejde sammen på tværs af institutioner og platforme.

Læs mere